Over ons

- juul's interieur transport -

Wij zijn een ervaren meubeltransportbedrijf gevestigd in Broek op Langedijk dat van aanpakken weet.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het vervoeren en plaatsen van meubelen door de hele Benelux.

Wij kunnen de goederen afhalen, tijdelijk opslaan en rechtstreeks door bezorgen naar de consument. Ook kan de consument zelf gebruik maken van onze diensten door goederen te laten ophalen en bezorgen naar de gewenste locatie. Daarnaast is het mogelijk om de goederen te laten plaatsen en monteren, ook nemen wij al het inpakmateriaal bij de consument weer netjes mee en voeren dit zelf af.

Om de goederen voor u veilig te laten opslaan zijn wij in het bezit van een mooi ruim magazijn waar de producten tijdelijk opgeslagen kunnen worden tot wij overgaan tot levering.

En om u altijd zo snel en spoedig mogelijk te woord te kunnen staan zijn wij 24/7 per mail bereikbaar en voor echte spoedklussen zijn wij ook telefonisch altijd bereikbaar 7 dagen per week. Wij hebben een snelle levertijd en hanteren scherpe tarieven voor het bezorgen van uw meubels.

- onze kernpunten -

Betrouwbaar

Efficiënt

Klantvriendelijk

- Waarom kiezen voor Juul’s interieurtransport? -

Wij leveren en monteren de goederen door de hele benelux hierdoor blijft uw bedrijf bereikbaar en kunt u elke klant voorzien.

De planning wordt onderhouden door echte vakmensen die de hele dag bezig zijn met het organiseren van routes.

We hebben veel ervaring met het vervoeren, laden en monteren van meubelen. We doen dit dan ook met de uiterste zorg.

Wij zijn voorzien van een groot wagenpark, denk hierbij aan bakwagens, bussen en bestelwagens.

Juul’s-interieurtransport is ontstaan uit passie. Ons team bestaat uit enthousiaste professionals met hart voor interieur. Ieder teamlid heeft zijn eigen kwaliteiten en specialiteiten die u goed terug ziet in onze service.